mjesto slobodnog duha

eng1 fbbutton1 twtbutton1

je-li-samo-Bolonja-kriva

Tako je značajno umanjena mogućnost mobilnosti studenata i stvorene su značajne prepreke prilikom zapošljavanja naših kadrova izvan granica CG.

novinarka-daje-otkaz-zbog-cenzure-na-RTV-u

Sanja Kljajić: Nastaviću da se borim za slobodnu Radio-televiziju Vojvodine

trazi-se-pomoc-za-baku-koja-zivi-od-prodaje-cveca
Novi Sad - Društvenim mrežama se širi priča o baki Radmili, starici koja svaki dan prodaje cveće na Bulevaru oslobođenja, kod Futoške pijace.

kako-odgojiti-dijete-bez-kompleksa-5-fraza-koje-roditelji-trebaju-zaboraviti-jednom-zauvijek

Mnogi roditelji sanjaju da njihovo dijete u budućnosti postane neovisna i uspješna osoba s jakim karakterom. Ali vrlo često ne znamo zašto izrastaju u životno neprilagođene osobe. Roditelji ostaju u nedoumici: "Kako se to dogodilo?" Čak i jedna na izgled nevina fraza, može utjecati na psihu djeteta, prenosi uspesnazena.com.

Mira-Banjac-ostavljamo-naciju-siromasnu-duhom

Glumica kaže da država koja forsira Evropu kao svoj put, ne primećuje da je Evropa već tu i da se u celoj "hibernaciji kulture, događaju veliki filmovi, ne zna se kako i otkud sa malo prostora i para". "Neki festivali posle sebe ne ostavljaju ništa, a kultura koja posle sebe ne ostavlja ništa, ne postoji. Za neke pevačice i priredbe pljune se mnogo para, ali kada molite za malu sumu za film ili knjigu, nailazite na blok i očigledno smo nemoćni da to ispravimo", rekla je Mira Banjac.

crnogorski-kolorado-oduzima-dah
Zbog niskog vodostaja rafting na Tari u avgustu idealan za mirniji spust. Važno je na splavaranje ići sa registrovanim firmama.

mesec-dana-posle-Bregzita-a-sta-da-radi-funta

Uticaji britanskog referenduma su ograničeni i sekundarni. Neposredni efekti su trenutni pad vrednosti funte i evra prema dolaru, ali to neće previše uticati na ekonomsko tržište u Srbiji.

kevric1

Nogopamet
Piše: Raul
Kevrić

Foto

Preporučujemo

Comp_2_0-00-12-08U toku ove i sljedeće školske godine Ministarstvo prosvjete i nauke u saradnji sa GTZ-om sprovešće kampanju „Energetska turneja" u svim osnovnim školama u Crnoj Gori.

Prijatelji sajta

 

 

cgtvit2  

 

ga-banner-160x80yihr-160x80 wwyc-color rekom baner 160x85 fellowship-2010---taboo sr btj-light-sr-300x100ae66 oilogo2 unicef.jpgcrckarijelogoctrlx.info-bannerbitno160x85cgfudbal222160x85160x80rajainewscrocropped-cf-headline3

 

 

 

 

 

stavtramontana
Balada o
Geleru V dio
Piše: Domagoj
Tramontana

 

Karikatura