mjesto slobodnog duha

eng1 fbbutton1 twtbutton1

 

spanska komedija Ahora o nunca koja ce vas nasmejati do suza

Šta biste uradile kada bi vaš dragi nestao na dan venčanja? Ova zavrzlama glavni je pokretač radnje najnovijeg fenomenalnog hita koji nam stiže iz Španije!

Da su španski mentalitet i humor bliski našem narodu, pokazale su popularne TV komedije Seranovi, Pakov svet i Moje drage komšije. U istom duhu, u bioskopima je od 12. maja dugo očekivana urnebesna hit romantična komedija "Ahora o nunca" (Sad ili nikad).

Reč je o ostvarenju talentovane rediteljke Marie Ripoll, koja je očigledno, uz i nama poznate glumce Dania Roviru (Zbog tebe promeniću prezime"), Mariu Valverde (Tri metra iznad neba i Želim te) i Claru Lago (Zbog tebe promeniću prezime i Želim te), pronašla formulu za dobru komediju, ali i uspeh.

Ahora o nunca je sa budžetom od 2.900.000 evra zaradio samo u Španiji čak 9.000.000 evra!

Kako teče priča?

Eva i Aleks su skladan par koji, posle nekoliko godina zabavljanja, odlučuje da izgovori sudbonosno „da" na mestu na kojem su se zaljubili jedno u drugo – selu u unutrašnjosti Velike Britanije.

Savršen plan za svadbu pretvara se u noćnu moru, kad zbog erupcije vulkana mladoženjin avion sa svatovima, umesto u engleskoj varoši, završi u bludnom Amsterdamu.

Devojke, vi koje ceo život sanjate da u beloj venčanici stanete pored svog princa iz bajke, šta biste uradile kad bi vam mladoženja, silom prilika, ispario na dan venčanja?

Izvor: elle.rs

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Refreširaj

kevric1

Nogopamet
Piše: Raul
Kevrić

Foto

Preporučujemo

Comp_2_0-00-12-08U toku ove i sljedeće školske godine Ministarstvo prosvjete i nauke u saradnji sa GTZ-om sprovešće kampanju „Energetska turneja" u svim osnovnim školama u Crnoj Gori.

Prijatelji sajta

 

 

cgtvit2  

 

ga-banner-160x80yihr-160x80 wwyc-color rekom baner 160x85 fellowship-2010---taboo sr btj-light-sr-300x100ae66 oilogo2 unicef.jpgcrckarijelogoctrlx.info-bannerbitno160x85cgfudbal222160x85160x80rajainewscrocropped-cf-headline3

 

 

 

 

 

stavtramontana
Balada o
Geleru V dio
Piše: Domagoj
Tramontana

 

Karikatura