mjesto slobodnog duha

eng1 fbbutton1 twtbutton1

 

Rat ostavljenim peskirima Makarska staje na kraj rezervisanju mjesta na plazama

Ovogodišnji turisti u Makarskoj naići će na pomalo drugačija pravila ponašanja na plažama.

Naime, ako je suditi prema pisanju medija iz susjedstva, pred Gradskim vijećem Makarske naći će se prijedlog novog pravila o komunalnom radu koji podrazumijeva zabranu ostavljanje peškira i drugih ličnih predmeta nakon odlaska sa plaže.

Drugim riječima, rukovodstvo Makarske će pokušati stati u kraj "rezervisanju" najboljih mjesta na gradskim plažama. Riječ je o popularnom načinu čuvanja omiljenih lokacija za naredni dan ili vrijeme nakon ručka jednostavnim ostavljanjem peškira i drugih predmeta.

U prijedlogu novog pravila stoji kako bi se sve ostavljene stvari na plažama trebale smatrati napuštenim, nakon čega će one biti uklonjene.

Izvor: klix.ba

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Refreširaj

kevric1

Nogopamet
Piše: Raul
Kevrić

Foto

Preporučujemo

Comp_2_0-00-12-08U toku ove i sljedeće školske godine Ministarstvo prosvjete i nauke u saradnji sa GTZ-om sprovešće kampanju „Energetska turneja" u svim osnovnim školama u Crnoj Gori.

Prijatelji sajta

 

 

cgtvit2  

 

ga-banner-160x80yihr-160x80 wwyc-color rekom baner 160x85 fellowship-2010---taboo sr btj-light-sr-300x100ae66 oilogo2 unicef.jpgcrckarijelogoctrlx.info-bannerbitno160x85cgfudbal222160x85160x80rajainewscrocropped-cf-headline3

 

 

 

 

 

stavtramontana
Balada o
Geleru V dio
Piše: Domagoj
Tramontana

 

Karikatura