mjesto slobodnog duha

eng1 fbbutton1 twtbutton1

budvanski-taksisti-ne-odustaju-voznja-do-Tivta-skoro-80-eura

"Riječ je bilo o uobičajenoj dnevnoj, a ne noćnoj ili vožnji u bilo kakvim drugim posebnim uslovima što bi eventualno opravdavalo ovako visoku cijenu. Smatramo da je ovo zaista previše jer nam je prethodno istog dana taksista iz Tivta za vožnju od Tivta do Budve naplatio 23 eura"

Dvoje turista iz Egipta koji borave u Tivtu tvrde da im je budvanski taksista vožnju od Budve do Tivta naplatio čak 75,70 eura.

Ispričali su da su bili zapanjeni cehom, ali da su ipak platili račun, iako im taksista nije izdao fiskalni već "račun" na obrascu Taxi udruženja Budva.

Na računu je i pečat taksiste Dejana Todorovića.

"Riječ je bilo o uobičajenoj dnevnoj, a ne noćnoj ili vožnji u bilo kakvim drugim posebnim uslovima što bi eventualno opravdavalo ovako visoku cijenu. Smatramo da je ovo zaista previše jer nam je prethodno istog dana taksista iz Tivta za vožnju od Tivta do Budve naplatio 23 eura, što je sasvim uobičajena i prihvatljiva cijena za ovu relaciju".

Oni su neprijatnost prijavili menadžmentu hotela "Pine" u Tivtu, u kojem su i odsjeli.

Egipćani kažu da je na vozilu registarskih oznaka BD TX 273 bila oznaka "Allo taxi".

Istakli su da su fotografisali vozilo i "račun" i sve podatke dostavili upravi hotela u kojem su odsjeli.

"Mislim da je ovo zaista ružno i krajnje neprimjereno ponašanje prema stranim turistima koji dolaze da vide ljepote naše zemlje i osjete gostoprimstvo Crnogoraca. Ovo nije prvi put da se nešto slično dogodilo našim gostima, pa smo o svemu obavijestili koordinatore inspekcijskih službi za primorje, kao i policiju u Tivtu i Budvi od kojih očekujemo da razmotre ovaj konkretan slučaj i preduzmu mjere iz svije nadležnosti da se nešto ovako ružno više ne ponovi", kazao je „Vijestima" direktor hotela "Pine" Dragan Bućin.

Izvor: vijesti.me

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Refreširaj

kevric1

Nogopamet
Piše: Raul
Kevrić

Foto

Preporučujemo

Comp_2_0-00-12-08U toku ove i sljedeće školske godine Ministarstvo prosvjete i nauke u saradnji sa GTZ-om sprovešće kampanju „Energetska turneja" u svim osnovnim školama u Crnoj Gori.

Prijatelji sajta

 

 

cgtvit2  

 

ga-banner-160x80yihr-160x80 wwyc-color rekom baner 160x85 fellowship-2010---taboo sr btj-light-sr-300x100ae66 oilogo2 unicef.jpgcrckarijelogoctrlx.info-bannerbitno160x85cgfudbal222160x85160x80rajainewscrocropped-cf-headline3

 

 

 

 

 

stavtramontana
Balada o
Geleru V dio
Piše: Domagoj
Tramontana

 

Karikatura