mjesto slobodnog duha

eng1 fbbutton1 twtbutton1

zimske-pnevmatikeSvi smo na donošenje zakona o obaveznim zimskim pneumaticima gledali kroz džep. Životni standard nam nije na tom nivou da možemo bezbrižno priustiti set novih zimskih pneumatika, stoga trenutni zakon ima kontra efekat jer vozači kupuju polovne zimske pneumatike sumnjivog kvaliteta, samo kako bi zadovoljili tačku zakona.

Trenutni zakon kaze da su zimski pneumatici obavezni u periodu novembra kada temperatura zna da bude i po 25 stepeni.
Klima na sjeveru Crne Gore se u mnogome razlikuje od klime na primorju, sto trenutni zakon ne vidi.
Zbog novog zakona veliki broj vozača i tokom ljeta vozi na zimske pneumatike jer zakon to ne sankcioniše, a sankcionise vožnju na ljetnjim u toku zime. Apsurd !
Veliki broj vozača ni ne vozi kada padne snijeg.

Glasajte za ovu peticiju OVDJE da se zajedno izborimo da zbog našeg standarda , zimski pneumatici treba da budu obavezni samo u slucaju snijega/leda/poledice na putu, jer samo tako bezbjednost saobraćaja ostaje neugrožena.

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Refreširaj

kevric1

Nogopamet
Piše: Raul
Kevrić

Foto

Preporučujemo

Comp_2_0-00-12-08U toku ove i sljedeće školske godine Ministarstvo prosvjete i nauke u saradnji sa GTZ-om sprovešće kampanju „Energetska turneja" u svim osnovnim školama u Crnoj Gori.

Prijatelji sajta

 

 

cgtvit2  

 

ga-banner-160x80yihr-160x80 wwyc-color rekom baner 160x85 fellowship-2010---taboo sr btj-light-sr-300x100ae66 oilogo2 unicef.jpgcrckarijelogoctrlx.info-bannerbitno160x85cgfudbal222160x85160x80rajainewscrocropped-cf-headline3

 

 

 

 

 

stavtramontana
Balada o
Geleru V dio
Piše: Domagoj
Tramontana

 

Karikatura