mjesto slobodnog duha

eng1 fbbutton1 twtbutton1


0210akvarelNeobična grupa „Akvarel" iz Hrvatske u utorak je na Hrvatskom muzičkom kanalu - CMC premijerno predstavila spot za svoj prvi singl „Glupi hit", tačnije a cappella obradu hita Ramba Amadeusa iz 1989. godine.

- „Halo! Mooolim? Halo! Mooolim? Rambo ja te voolim..." je zarazna funk stvar, a u obradi Olje Dešića zvuči mrak. Pjesma se već vrti na radio stanicama, a uskoro će biti upriličena i premijera spota o kojem smo vam već pričali.

Ovako je početkom godine vokalni sastav „Akvarel" iz Osijeka najavio prvu snimljenu numeru, nakon što su se više puta uspješno predstavili na hrvatskim festivalima horske i a capella muzike. Nakon dvije godine, sedmočlani ansambl je odlučio da predstavi vlastiti repertoar i snimi album, u saradnji s producentom i aranžerom Oljom Dešićem. Prva pjesma kojom su željeli da se predstave široj publici je „Glupi hit", ujedno najavni singl albuma. „Akvarel" čine Ozana Tomić (sopran, umjetnički rukovodilac grupe), Maja Varga - Pajtler (sopran), Ivana Marinić (alt), Marina Hlupić (alt), Davor Solanović (tenor), Alan Marinić (bas) i Krešimir Pajtler (bariton i vokalne perkusije).

Foto: Akvarel (Facebook)
Izvor:"Portal Analitika"

 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Refreširaj

kevric1

Nogopamet
Piše: Raul
Kevrić

Foto

Preporučujemo

Comp_2_0-00-12-08U toku ove i sljedeće školske godine Ministarstvo prosvjete i nauke u saradnji sa GTZ-om sprovešće kampanju „Energetska turneja" u svim osnovnim školama u Crnoj Gori.

Prijatelji sajta

 

 

cgtvit2  

 

ga-banner-160x80yihr-160x80 wwyc-color rekom baner 160x85 fellowship-2010---taboo sr btj-light-sr-300x100ae66 oilogo2 unicef.jpgcrckarijelogoctrlx.info-bannerbitno160x85cgfudbal222160x85160x80rajainewscrocropped-cf-headline3

 

 

 

 

 

stavtramontana
Balada o
Geleru V dio
Piše: Domagoj
Tramontana

 

Karikatura