mjesto slobodnog duha

eng1 fbbutton1 twtbutton1

Juliana Yamasaki 27 maja u Baru 1

Ukoliko ste imali prilike da posjetite Bar i žurke koje su se tamo održavale tokom prvomajskih praznika nesumnjivo je da ste se dobro proveli. A ako ste u blizini – ne smijete propustiti sledeću žurku koju su pripremili Totalitare Underground i Empty-Headed, uz obećanje da će biti bolje nego prošlog puta!

Ovoga puta Zamak i publiku će razigrati pet ženskih DJ-eva na žurci pod nazivom Totalitare Ladies Night. Za muziku tokom glavnog dijela večeri biće zadužena Juliana Yamasaki, dok će se za podršku pobrinuti Ana Rs, Tanya Moss, Sugar Lobby i Sophie J.

Cijena ulaznice za muškarce biće 10 eura, za žene 3, a drugi sprat Zamka će biti rezervisan za one sa VIP kartama čija je cijena 20 eura. Žurka počinje u 22 časa, a karte će se kupovati na ulazu.

Juliana Yamasaki 27 maja u Baru 2

Juliana Yamasaki je Brazilka koja je osvojila svjetsku techno scenu zahvaljujući svome umijeću i nevjerovatnom pristupu muzici. Kada nastupa pod svojim pravim imenom od nje možete čuti pravo techno blaženstvo, dok pod svojim drugim imenom – Julyukie, ona vrti samo hard techno. DJ-ingom je počela da se bavi 2004. godine, a već 2006. je osnovala "Descontrol Techno" i počela da promoviše žurke u Sao Paolu. Kasnije je nastupala u najboljim klubovima svog regiona, i godinu dana bila rezident "Girls Techno Night" žurki u poznatom klubu "A Loca". Internacionalna turneja vodila je u Kolumbiju, Venecuelu i na neke od najvećih evropskih festivala, tako da se Juliana 2010. godine preselila u Njemačku i odatle uspješno nastavila da gradi svoju karijeru. Osim dva projekta na kojima radi sama, Juliana (Julykie) je dio dua Double Trouble (koji čine ona i O.B.I.) i oni na nastupima vrte samo hard techno na četiri deka.

Izvor: clubber.rs

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Refreširaj

kevric1

Nogopamet
Piše: Raul
Kevrić

Foto

Preporučujemo

Comp_2_0-00-12-08U toku ove i sljedeće školske godine Ministarstvo prosvjete i nauke u saradnji sa GTZ-om sprovešće kampanju „Energetska turneja" u svim osnovnim školama u Crnoj Gori.

Prijatelji sajta

 

 

cgtvit2  

 

ga-banner-160x80yihr-160x80 wwyc-color rekom baner 160x85 fellowship-2010---taboo sr btj-light-sr-300x100ae66 oilogo2 unicef.jpgcrckarijelogoctrlx.info-bannerbitno160x85cgfudbal222160x85160x80rajainewscrocropped-cf-headline3

 

 

 

 

 

stavtramontana
Balada o
Geleru V dio
Piše: Domagoj
Tramontana

 

Karikatura