mjesto slobodnog duha

eng1 fbbutton1 twtbutton1

emotivna-ispovest-Mire-Banjac-spremam-se-za-odlazak-ne-plasim-se-smrti

Glumačka legenda Mira Banjac (86) je u emotivnoj ispovesti otkrila detalje iz privatnog života.

"Spremam se za odlazak. Ne plašim se smrti. Tome su verovatno doprinele moje godine. Svesna sam da sam blizu kraja putovanja, da su mi ostale jedna-dve stanice", kaže Mira Banjac i dodaje:

"Samo molim boga da sačuvam mentalnu higijenu do kraja. Znate, život u kome niste svesni šta se događa oko vas, nije život. Ne bih volela da mi se to dogodi. Mnogo čitam i šetam. Čitanje mi pomaže da očuvam mentalnu, a šetanje fizičku kondiciju. Radim po kući kao svaka druga žena. Kuvam, idem na pijacu, spremam stan", priznaje legendarna glumica.

Nju su potresle smrti mlađih kolega. Mira nije krila da joj je bilo veoma teško kada je saznala da su Gaga Nikolić, Marinko Madžgalj i Milorad Manidć Manda preminuli.

"Odlaze dobri i veliki i to preko reda. Kada sam čula da je umro Gaga Nikolić, naglas sam rekla: "Zašto on, a ne ja? Da ima pravde, ja bih otišla." A, šta tek da vam kažem za Madžgalja i Mandu", naglasila je tužno Mira.

Izvor: kurir.rs

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Refreširaj

kevric1

Nogopamet
Piše: Raul
Kevrić

Foto

Preporučujemo

Comp_2_0-00-12-08U toku ove i sljedeće školske godine Ministarstvo prosvjete i nauke u saradnji sa GTZ-om sprovešće kampanju „Energetska turneja" u svim osnovnim školama u Crnoj Gori.

Prijatelji sajta

 

 

cgtvit2  

 

ga-banner-160x80yihr-160x80 wwyc-color rekom baner 160x85 fellowship-2010---taboo sr btj-light-sr-300x100ae66 oilogo2 unicef.jpgcrckarijelogoctrlx.info-bannerbitno160x85cgfudbal222160x85160x80rajainewscrocropped-cf-headline3

 

 

 

 

 

stavtramontana
Balada o
Geleru V dio
Piše: Domagoj
Tramontana

 

Karikatura