mjesto slobodnog duha

eng1 fbbutton1 twtbutton1

bio-je-muzicka-zvezda-a-sad-peva-po-svadbama

Sting je bio jedan od najuspešnijih muzičara na svetu, a njegovo bogatstvo procenjivalo se na 180 miliona funti. Govorili su da je "bogat kao Bog", ali čini se da se njegov imetak sada znatno smanjio, pošto ga ovih dana možete čuti samo kako peva na svadbama.

Tako je prošlog vikenda u Čikagu zabavljao goste na venčanju Hilari Hektman, ćerke Džefrija Hektmana, bogatog američkog biznismena. Pored njega, na svadbi su pevali i manje poznati muzočari, kolumbijski pevač Karlos Vives i gruoa Libido bend.

Za samo pola sata pevanja, Sting je navodno zaradio skoro milion dolara, a plaćeni su mu i putni i drugi troškovi.

U martu je nastupio u Moskvi na venčanju Saida Gutserijeva, sina ruskog milijardera Mihaila. Nije otkriveno koliki je bio Stingov honorar, ali je gotovo sigurno da se radi o sedmocifrenoj sumi.

Mnogi postavljaju pitanje kako je nekadašnji velikan muzičke scene spao na zabavljanje gostiju na svadbama milionera, koji su svoje bogatstvo često stekli na sumnjive načine.

Ako je verovati pisanjima medija, Sting se suočava sa finansijskim problemima, a sve zbog raskošnog načina života na koji je navikao sa svojom suprugom Trudi Stajler.

"Dejli Mejl" piše da je kompanija u kojoj je on većinski vlasnik, a koja se bavi proizvodnjom hrane i vina, kao i distribucijom muzike i filmova, u deficitu. To bi objasnilo i zašto je 2007. godine obnovio bend The Police i krenuo na turneju koja mu je donela nekoliko miliona, ali nije uspela da privuče veću pažnju publike i fanova.

Stingov poslednji studijski album, "The Last Ship", takođe je loše prošao kod publike i na top listama. Istoimeni mjuzuikl na Brodveju doživeo je propast krajem 2014.

Prošle godine je prodao kuću u Londonu za 19 miliona funti, a rasprodao je i sve slike i druge vredne umetnine. Ipak, i dalje poseduje ogromnu vilu u Engleskoj, imanje sa vinogradom u Toskani, kuću na plaži u Malibuu i još jednu kuću na severu Engleske. Tu je i ogroman penthaus na u najluksuznijoj četvrti Menhetna, u kojem najčešće boravi. Jednom prilikom pevač je priznao da na svom platnom spisku ima 100 ljudi. Neki do njih mu pomažu oko muzičke karijere, a drugi čine osoblje koje održava njegove kuće.

Sve u svemu, izgleda da će Sting morati dobro da "stegne kaiš".

Izvor: kurir.rs

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Refreširaj

kevric1

Nogopamet
Piše: Raul
Kevrić

Foto

Preporučujemo

Comp_2_0-00-12-08U toku ove i sljedeće školske godine Ministarstvo prosvjete i nauke u saradnji sa GTZ-om sprovešće kampanju „Energetska turneja" u svim osnovnim školama u Crnoj Gori.

Prijatelji sajta

 

 

cgtvit2  

 

ga-banner-160x80yihr-160x80 wwyc-color rekom baner 160x85 fellowship-2010---taboo sr btj-light-sr-300x100ae66 oilogo2 unicef.jpgcrckarijelogoctrlx.info-bannerbitno160x85cgfudbal222160x85160x80rajainewscrocropped-cf-headline3

 

 

 

 

 

stavtramontana
Balada o
Geleru V dio
Piše: Domagoj
Tramontana

 

Karikatura