mjesto slobodnog duha

eng1 fbbutton1 twtbutton1

 

nadamo-se-reci-ce-al-sam-vas-presao-tuznih-40-dana-od-kako-nas-je-Manda-napustio

Milorad Mandić Manda, jedan od omiljenih srpskih glumaca, iznenada nas je napustio pre 40 dana, ali je nastavio da živi u sećanjima svoje porodice i kolega, koji još ne mogu da veruju da ga nema.

Supruga Anastasija ni posle više od mesec dana iznenadne smrti supruga ne može da sakrije tugu, ali je obećala sebi da će ga se sećati po onome što joj je pružio i ostavio.

- Hajde da živimo samo ljubav - napisala je Anja dirljiv komentar uz fotografiju koju je objavila juče kako bi podsetila sve na to da iako ga je izgubila, njena ljubav ne jenjava.

Ni Mandine kolege ne dopuštaju da sećanje i lepe emocije koje su gajili prema njemu nestanu.

- Za mene odlazak Mande deluje nestvarno i nakon 40 dana od njegove smrti, kao da se nije ni desio. Neprekidno imam utisak da će se pojaviti odnekud i da će reći: „Al' sam vas prešao". Kako vreme prolazi, umesto da mi bude lakše, najiskrenije, najdublje, najljudskije kažem da mi je sve teže - rekao je Radoš Bajić za "Alo", reditelj serije „Selo gori, a baba se češlja", u kojoj je Manda igrao jednu od glavnih uloga - seljaka Milašina.

- Užasno je teško. Što dani više odmiču, to je teže. Tek sad vidimo koliko nam Manda nedostaje. Ostaće jedna velika praznina zauvek - neutešna je Mandina partnerka Olga Odanović, a ni njihova koleginica Gorica Popović ne krije bol:

- Meni je nezamislivo da su otišli i Manda i Madžgalj. Ja sve to doživljavam kao da su i dalje tu. Često ih gledam na ekranu i zaista ne mogu da shvatim da su nas napustili. Mandu sam obožavala, teško je pomiriti se sa tim ga nema.

Izvor: srbijadanas.com

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Refreširaj

kevric1

Nogopamet
Piše: Raul
Kevrić

Foto

Preporučujemo

Comp_2_0-00-12-08U toku ove i sljedeće školske godine Ministarstvo prosvjete i nauke u saradnji sa GTZ-om sprovešće kampanju „Energetska turneja" u svim osnovnim školama u Crnoj Gori.

Prijatelji sajta

 

 

cgtvit2  

 

ga-banner-160x80yihr-160x80 wwyc-color rekom baner 160x85 fellowship-2010---taboo sr btj-light-sr-300x100ae66 oilogo2 unicef.jpgcrckarijelogoctrlx.info-bannerbitno160x85cgfudbal222160x85160x80rajainewscrocropped-cf-headline3

 

 

 

 

 

stavtramontana
Balada o
Geleru V dio
Piše: Domagoj
Tramontana

 

Karikatura