mjesto slobodnog duha

eng1 fbbutton1 twtbutton1

 

san-je-zavrsen-bend-Eyesburn-zauvek-prekinuo-sa-radom

Poznati domaći rege-hardkor sastav "Eyesburn", koji je okupio oko sebe brojne poštovaoce čvršćeg zvuka, više ne postoji.

- Na žalost moramo da objavimo da su svi koncerti otkazani. Bend definitivno završava sa radom zauvek. Muzika nastavlja da živi i biće zauvek sa vama - poručio je frontmen Nemanja Kojić Kojot na zvaničnoj fejsbuk strani benda. On je dodao da mu je teško da sroči sva osećanja u jedan post.

- Bitno je da smo svi iz benda živi i zdravi i da će svako na svoju stranu nastaviti sa svojom muzikom dalje. Takođe bih i festivale zamolio da obelodane da su naši nastupi definitivno otkazani, jer kompromis između članova za održavanje bar dva oproštajna koncerta nije postignut - istakao je Kojot.

Bend je osnovan 1994. godine, objavio je sedam studijskih i jedan živi album, sarađivali su sa brojnim muzičarima, nastupali na velikim festivalima, a jedna od kruna karijere bila je saradnja sa čuvenim sastavom "Soulfly".

Inače, ovaj bend je tokom karijere nekoliko puta menjao postavu, a već je jednom prestao sa radom, 2007. godine, da bi se tokom 2011. godine ponovo okupio.

Izvor: blic.rs

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Refreširaj

kevric1

Nogopamet
Piše: Raul
Kevrić

Foto

Preporučujemo

Comp_2_0-00-12-08U toku ove i sljedeće školske godine Ministarstvo prosvjete i nauke u saradnji sa GTZ-om sprovešće kampanju „Energetska turneja" u svim osnovnim školama u Crnoj Gori.

Prijatelji sajta

 

 

cgtvit2  

 

ga-banner-160x80yihr-160x80 wwyc-color rekom baner 160x85 fellowship-2010---taboo sr btj-light-sr-300x100ae66 oilogo2 unicef.jpgcrckarijelogoctrlx.info-bannerbitno160x85cgfudbal222160x85160x80rajainewscrocropped-cf-headline3

 

 

 

 

 

stavtramontana
Balada o
Geleru V dio
Piše: Domagoj
Tramontana

 

Karikatura