mjesto slobodnog duha

eng1 fbbutton1 twtbutton1

 

novi-dokumentarac-o-Bitlsima-bili-smo-deca-i-bili-smo-uplaseni

Novi trejler za dokumentarac Rona Hauarda o najuspešnijoj rok grupi svih vremena, "The Beatles: Eight Days a Week", pruža nam uvid kako se bend s mukom nosio sa masovnom histerijom koja ih je pratila na svakom koraku tokom turneje 1962-66.

Dokumentarac je kombinacija arhivskih snimaka sa koncerata, TV nastupa i konferencija za štampu i intervjua sa preživelim članovima benda.

Reditelj Ron Hauard je otkrio da su snimci koncerata digitalno "restaurirani" do savršenstva.

- Ne samo da smo popravili snimke sa super osmice već smo pronašli i originalne audio zapise koje smo usinhronizovali i stvorili pravi koncertni doživljaj, pa ćete imati utisak kao da ste i sami bili tamo tih šezdesetih - rekao je reditelj za "Roling stoun" 2014.

U trejleru možete čuti ne baš pozitivne komentare članova benda o bitlmaniji i steći utisak kako je to sve njima izgledalo:

"Bili smo deca, bili smo prilično uplašeni"

"To je bio cirkus, niko nije slušao muziku"

"Svima nam je bio pun kufer svega"

Svetska premijera filma zakazana je za 15. septembar

Izvor: blic.rs

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Refreširaj

kevric1

Nogopamet
Piše: Raul
Kevrić

Foto

Preporučujemo

Comp_2_0-00-12-08U toku ove i sljedeće školske godine Ministarstvo prosvjete i nauke u saradnji sa GTZ-om sprovešće kampanju „Energetska turneja" u svim osnovnim školama u Crnoj Gori.

Prijatelji sajta

 

 

cgtvit2  

 

ga-banner-160x80yihr-160x80 wwyc-color rekom baner 160x85 fellowship-2010---taboo sr btj-light-sr-300x100ae66 oilogo2 unicef.jpgcrckarijelogoctrlx.info-bannerbitno160x85cgfudbal222160x85160x80rajainewscrocropped-cf-headline3

 

 

 

 

 

stavtramontana
Balada o
Geleru V dio
Piše: Domagoj
Tramontana

 

Karikatura