mjesto slobodnog duha

eng1 fbbutton1 twtbutton1

Barbra-Strejsend-i-Hju-Dzekmen-objavili-duet

Barbra Strejsend i Hju Džekmen objavili su duet "Any Moment Now" koji je deo brodvejske predstave "Smile" i deo je novog albuma slavne pevačice i glumice "Encore: Movie Partners Sing Broadway".

"'Any Moment Now' je prva pesma koju sam izabrala za ovaj album. Pošto sam glumica, volim da pevam pesme koje mi omogućavaju da pomalo glumim", rekla je Oskarovka.

"Prva osoba na koju sam pomislila bio je Hju Džekmen".

Australijski glumac nije mogao da sakrije oduševljenje što je sarađivao sa Strejsend.

"Kad sam dobio mejl, bukvalno sam zurio u telefon. Moja žena, koja je najveći fan Barbre Strejsend kog poznajem, mislila je da se nešto loše desilo. Rekao sam joj: 'Pročitaj ovo', a kada je pročitala mejl, počela je da vrišti", ispričao je Džekmen.

"Pevanje je način komunikacije i kad slušam Hjuov glas, čujem iskrenost njegovog izvođenja i to je za mene vrlo dirljivo", rekla je Srejsend o Džekmenu.

"Može biti vukodlak ili šta je već – Vulverin? A opet je divan glumac koji divno peva!"

Izvor: b92.net

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Refreširaj

kevric1

Nogopamet
Piše: Raul
Kevrić

Foto

Preporučujemo

Comp_2_0-00-12-08U toku ove i sljedeće školske godine Ministarstvo prosvjete i nauke u saradnji sa GTZ-om sprovešće kampanju „Energetska turneja" u svim osnovnim školama u Crnoj Gori.

Prijatelji sajta

 

 

cgtvit2  

 

ga-banner-160x80yihr-160x80 wwyc-color rekom baner 160x85 fellowship-2010---taboo sr btj-light-sr-300x100ae66 oilogo2 unicef.jpgcrckarijelogoctrlx.info-bannerbitno160x85cgfudbal222160x85160x80rajainewscrocropped-cf-headline3

 

 

 

 

 

stavtramontana
Balada o
Geleru V dio
Piše: Domagoj
Tramontana

 

Karikatura