mjesto slobodnog duha

eng1 fbbutton1 twtbutton1

Vesna-Trivalic-otkrila-zasto-se-povukla-ja-sam-sada-dubajska-domacica-i-bitna-mi-je-samo-jedna-stvar

Vesna Trivalić godinama živi u Dubaiju, a u Beograd se vratila zbog jedne specijalne uloge.

Naime, njen dugogodišnji kolega i prijatelj Nikola Kojo režira film "Stado" u kojem je okupio sam vrh srpskog glumišta.

Kojo smatra da je Vesna Trivalić jedna od najvećih svjetskih glumica, posebno kad su u pitanju komedije, i bila mu je nezamjenjiva u ovom projektu.

- To je velika radost, kad vas se sjete... Ušla sam u šezdesete, nije baš da ima uloga. Drugo, ima ovde ozbiljnih glumica, a ja sam dubajska domaćica - rekla je šarmantna glumica za Prva.rs.

Ona već dugo živi u Dubaiju i u posljednje vrijeme nemamo baš tako često priliku da je vidimo u filmskim ostvarenjima. Srećna je, a karijeru je malo stavila na "stend baj" kako bi se posvetila porodici.

- Posvećena sam porodici i mogla bih kao debela Džejn da živim i u nekoj prašumi, ali mi je važno da su mi tu dijete i suprug, da vodim računa o njima, da ih volim i oni mene vole - kaže Vesna Trivalić.

Izvor: 6yka.com

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Refreširaj

kevric1

Nogopamet
Piše: Raul
Kevrić

Foto

Preporučujemo

Comp_2_0-00-12-08U toku ove i sljedeće školske godine Ministarstvo prosvjete i nauke u saradnji sa GTZ-om sprovešće kampanju „Energetska turneja" u svim osnovnim školama u Crnoj Gori.

Prijatelji sajta

 

 

cgtvit2  

 

ga-banner-160x80yihr-160x80 wwyc-color rekom baner 160x85 fellowship-2010---taboo sr btj-light-sr-300x100ae66 oilogo2 unicef.jpgcrckarijelogoctrlx.info-bannerbitno160x85cgfudbal222160x85160x80rajainewscrocropped-cf-headline3

 

 

 

 

 

stavtramontana
Balada o
Geleru V dio
Piše: Domagoj
Tramontana

 

Karikatura