mjesto slobodnog duha

eng1 fbbutton1 twtbutton1

mediji2

 

Photo:Google
Savremeno društvo ne može ni zamisliti svoje funkcionisanje bez jednog ili svih medija. Na medije se navikavamo od najranijeg djetinjstva tako sto nam roditelji još dok smo bebe puštaju dječiju muziku sa radija ili CD-ova i tako što kao sasvim mala djeca naša pažnja biva usmjerena na crtane filmove.

story5head 1

Kur, ne pjesën e dytë të Mesjetës në Evropë filloi të botohet shtypi si forma e parë moderne e mediave, askush nuk mund ta parashihte se çfarë do të ishte ndikimi i tyre mbi njerëzit, politikën, zhvillimin social dhe mënyrën e të menduarit.

vrsnjackonasilje 1

Thonë se personaliteti i njeriut formohet që në fëmijëri.

TV 1

Në shoqërinë e sotme, mediat kanë një rol të rëndësishëm në formimin e sistemit të vlerave dhe qëndrimeve. Mediat nuk pasqyrojnë më vetëm realitetin dhe nuk përcjellin ngjarje dhe të arritura, por edhe i krijojnë ato. Ne, në baza ditore, jemi të ekspozuar ndaj mediave, disa më pak, disa në një masë më të madhe.

rtcg1-e1323048098573

 

Photo: rtcg
Dvadeset i prvi vijek, era kompjutera u kojoj stav i mišljenje mladih oblikuju mediji.

Znak vremena u kom živimo.

kevric1

Nogopamet
Piše: Raul
Kevrić

Foto

Preporučujemo

Comp_2_0-00-12-08U toku ove i sljedeće školske godine Ministarstvo prosvjete i nauke u saradnji sa GTZ-om sprovešće kampanju „Energetska turneja" u svim osnovnim školama u Crnoj Gori.

Prijatelji sajta

 

 

cgtvit2  

 

ga-banner-160x80yihr-160x80 wwyc-color rekom baner 160x85 fellowship-2010---taboo sr btj-light-sr-300x100ae66 oilogo2 unicef.jpgcrckarijelogoctrlx.info-bannerbitno160x85cgfudbal222160x85160x80rajainewscrocropped-cf-headline3

 

 

 

 

 

stavtramontana
Balada o
Geleru V dio
Piše: Domagoj
Tramontana

 

Karikatura