mjesto slobodnog duha

eng1 fbbutton1 twtbutton1

mali-trikovi-da-sto-duze-ostanete-preplanuli

Volite letnju boju kože? Ali ona se, na žalost, ne zadržava baš dugo, sem ukoliko ne znate nekoliko trikova koji će vam u tome pomoći.

Konačno ste postigli željenu preplanulost koju želite da što duže i zadržite. Donosimo vam korisne savete pomoću kojih ćete u tome i uspeti.
Piling pre sunčanja
Gornji sloj kože tamni. Taj gornji sloj se guli gotovo svake dve nedelje. Da biste sprečili da se oguli gornji sloj kože, uradite piling barem jednom nedeljno. Bilo bi dobro kada biste piling celog tela uradili malo pre sunčanja.
Povećajte unos vode
Pripazite na to koliko unosite vodu, naročito dok ste izloženi suncu, kada gubite više vode putem znojenja. Kada je koža suva, ona može da počne da se guli. Da bi ćelije kože ostale hidrirane, važno je da ih hranite spolja i iznutra. To znači da pijete vodu i da kožu negujete hranjivim losionom.
Smanjite korišćenje gela za tuširanje
Svaku priliku za hranjenje kože i iskoristite. Jedan od najlakših načina da to napravite jest da smanjite korišćenje gela za tuširanje. Ako vam je to nezamislivo, počnite da koristitie one koji su napravljeni isključivo od prirodnih sastojaka.

Izvor: prva.rs

kevric1

Nogopamet
Piše: Raul
Kevrić

Foto

Prijatelji sajta

 

 

cgtvit2  

 

ga-banner-160x80yihr-160x80 wwyc-color rekom baner 160x85 fellowship-2010---taboo sr btj-light-sr-300x100ae66 oilogo2 unicef.jpgcrckarijelogoctrlx.info-bannerbitno160x85cgfudbal222160x85160x80rajainewscrocropped-cf-headline3

 

 

 

 

 

stavtramontana
Balada o
Geleru V dio
Piše: Domagoj
Tramontana

 

Karikatura